بیماری ام اس FOR DUMMIES

بیماری ام اس for Dummies

بیماری ام اس for Dummies

Blog Article

درحالی‌که تکنیک‌های فیزیوتراپی نمی‌توانند عصب‌ها یا ماهیچه‌ها را ترمیم کنند یا آتروفی عضلانی را برطرف کنند، اما می‌توانند در بهینه‌سازی قدرت حرکتی، کنترل و هماهنگی حرکات به شما کمک کنند.

مسلماً به‌اشتراک‌گذاری تجربه‌ها، می‌تواند چراغ راه کسانی باشد که به ام‌اس مبتلا شده‌اند، یا بیماری دیگری دارند و علائم ام‌اس را در خودشان دیده‌اند.

کنترل روده و مثانه به ماهیچه‌های اسکلتی ارادی و همچنین ماهیچه‌های صاف غیرارادی اندام‌های داخلی وابسته است. در اشکال خفیف اس ام ای، معمولا این بیماری روی کنترل روده و مثانه تاثیر نمی‌گذارد.

از آنجایی که در بیماری ام اس سیستم ایمنی بدن به بافت عصبی حمله کرده و به آن آسیب می رساند، این احتمال وجود دارد که در اطلاعات بینایی و فضایی رسیده به مغز اختلال ایجاد شده و در نتیجه احساس سرگیجه به وجود آید.

سردرد به عنوان درد در هر ناحیه از سر تعریف می شود. انواع...

درمان بی اختیاری ادرار با بیوفیدبک و شناخت علل بی اختیاری و تکرر ادرار

پیشرفت ثانویه بیماری: بعضی افراد که در ابتدا با علائم عود کننده و بهبود یابنده بیماری مواجه بوده اند، به تدریج با از بین رفتن عملکرد عصبی بدن روبرو می شوند.

سایر انواع بیماری اس ام ای که به کروموزوم ۵ مرتبط نیستند

پزشکتان هم چنین ممکن است درمان فیزیکی، درمان شغلی و یا درمان های دیگر را توصیه کند.

نقشه بکشید: پنج عنصر اصلی را تعریف میکند که موقعیت رقابتی (ماموریت، شرایط آب و هوایی، زمین، رهبری و روش ها) و چگونگی ارزیابی نقاط قوت رقابتی شما در برابر حریف را مشخص می کند.

تکرر ادرار، احساس شدید دفع ادرار و یا عدم توانایی در کنترل ادرار از جمله علائمی است که در ۸۰ درصد بیماران ام اس مشهود می شود، یبوست، اسهال و یا مشکلات روده ای نیز از جمله علائم ام اس هستند و البته علائم ادراری اغلب قابل کنترل هستند.

تغییر در حواس فیزیکی: بیماری ام‌اس به‌طور معمول باعث تغییراتی در حواس فیزیکی فرد می‌شود که به‌صورت بی‌حسی، گزگز، ضعف یا دردی غیرقابل توضیح نمایان می‌شوند.

"دکتر نیکبخت هستم،آناتومیست و متخصص و آسیب شناس گفتار و زبان و بلع، لطفا برای مشاوره رایگان سوالات خودتونو به شکل پیام متنی مطرح بفرمایید و بیماری ام تی اس چیست منتظر پاسخ بمانید". مشاوره تخصصی نیازمند دریافت نوبت می باشد.

علاوه بر این در صورت مشاهده سایر علائم نظیر حالت تهوع، استفراغ و علائم کم‌آبی بدن (نظیر ادرار تیره‌رنگ یا خستگی مفرط) نیز به پزشک مراجعه کنید.

Report this page